Beauty Pillow ile Yeni Yıl Alışverişi Çok Kolay!

Christmas Gift Giving Guide
 
Yine yıl geliyor! Hava değişiyor, ağaçlar süslendi ve her evde heyecan var.
Yılbaşı parti davetiyeleri birbiri ardına gelirken, sürekli büyüyen Yılbaşı alışveriş listenizin stresi de büyüyor - Noel Baba'yı kim icat etti ki zaten?!

Peki ya bu yıl (ve her yıl) Yılbaşı Alışverişinin kolay, stressiz ve en önemlisi evinizin rahatlığında yapılabileceğini söylesek?

Beauty Pillow'un Hediye Rehberi Serisi size zaman ve para kazandırmak ve belki de bu süreçte kendizine de küçük bir hediye bulmanıza yardımcı olmak için burada!

Beauty Pillow ile tüm yıl hatırlanacak anılar yaratın

Bu hafta, yılbaşında önceden planlamak ve stratejik olmak çok önemli olduğundan, bu haftanın Hediye Rehberinde büyük hediye alternatiflerinizi sunuyoruz! Annenizi, Babanızı, Eşinizi, En İyi Arkadaşlarınızı düşünün (ve Siz, kendinizi unutmayın;))

Anti Aging Beauty Pillow

Yaşlanma Karşıtı Beauty Pillow, uykuyu seven herkes için mükemmeldir! Yastık, yoğun iş temposuna sahip kişilerin uyku saatlerinden en iyi şekilde yararlanmalarına yardımcı olmak için tasarlanmıştır, böylece uyanık oldukları saatlerin tadını daha iyi çıkarabilirler. Yastık, yüzünüze ve boynunuza 5 kilograma kadar (doğru okudunuz!) uyurken yüzünüze uygulanan baskının etkisini azaltmak için tasarlanmıştır.

 

 

 

Anti Aging Beauty Pillow'un patentli tasarımı, genellikle sıradan yastıklarla karşılaştığınız sıkıştırma basıncını azaltmaya yardımcı olan 6 benzersiz bölgeye sahiptir.

Ortopedistler ile birlikte tasarlanan Yaşlanma Karşıtı Güzellik Yastığı, siz uyurken başınızı ve boynunuzdaki hassas servikal omurları destekleyerek ağrılarınızı gidermeye yardımcı olur.

Orta ve yan bölgeler siz uyurken başınızı kibarca kavrar, yüzünüze uygulanan baskıyı, sabah şişkinliğini ve uyku kırışıklıklarını önler.
Yaşlanma Karşıtı Güzellik Yastığı, yüksek kaliteli VISCO hafızalı köpükten yapılmıştır, bu da esnek olduğu kadar vucüdu destekleyici olduğu anlamına gelir, iyi bir gece uykusu için mükemmeldir.

Yeni Yıl’da verilebilecek en güzel hediye- bir tane de kendiniz için almayı unutmayın!



 

 

 

 

 

 

Göğüs Yastığı

Göğüs Yastığı biraz tuhaf görünebilir, ancak Göğüs Yastığı şaşırtıcı derecede rahattır ve kullanıcıyı destekleyici bir şekilde yastıklı bir uyku için destekler.

Göğüs Yastığı, uyurken oluşabilecek baskıyı hafifletmek, boyun, sırt, omuz ve göğüs ağrılarını azaltmaya yardımcı olmak için tasarlanmıştır. Göğüs Yastığı hassas dekolte bölgesini nazikçe okşar.

Göğüs Yastığı:
Ameliyattan sonra
Emzirme sırasında
Meme hassasiyetinin yüksek olduğu durumlarda ekstra destek sağlar.

Bu Yenı Yıl’da destekli bir uyku hediye edin!




 


 

 

 

 

Diz Yastığı

Diz Yastığı, her şeye sahip olanlar için mükemmel bir hediye! Uykuda bel ve bacakları desteklemek için tasarlanan Diz Yastığı, uzun saatler boyunca masa başında oturanlar, uzun saatler boyunca ayakta duranlar veya aktif yaşam tarzını destekleyecek bir şeye ihtiyaç duyanlar için idealdir.

 

 


You may also like

Tümünü Gör
Example blog post
Example blog post
Example blog post